Tast al celler Mas Geli de Pals

L’equip 2022 del Restaurant Les Corones ha fet una visita al Celler Mas Geli, de Pals, per fer un tast dels vins i conèixer de primera mà el projecte enoturístic. La visita ens ha servit perquè el nostre equip, i sobretot el de sala, tingui un coneixement més ampli dels vins que hem anat incorporant a la nostra carta i els de propera incorporació. Actualment, a la nostra carta ja oferim el Sense pressa blanc, el Solista núm. 3 i el Notes de rosat. I vam tenir ocasió, entre d’altres, de tastar una petita joia, el Solista núm. 9, un vi de Carinyena blanca 100%.

La visita va consistir a conèixer sobre el terreny les vinyes que en l’actualitat disposa Mas Geli. Els ceps estan plantats seguint una línia nord-sud per evitar que els vents de tramuntana malmetin les fulles i, a la vegada, que permeti una bona circulació d’aquest vent. D’aquesta manera també s’aconsegueix que les fulles estiguin més exposades a llevant i a ponent, rebent així una insolació adequada. Com que part de la vinya és en terreny que fa pendent, mantenen la coberta vegetal entre els ceps, per evitar l’erosió de l’aigua, i a la vegada, obtenir una riquesa de plantes i aromes al voltant dels ceps.

Des del Restaurant Les Corones, volem recomanar molt especialment la visita amb tast de vi al Mas Geli.

I també volem agrair la rebuda i l’atenció per part de la Maria i en Lluís, que ens van guiar pel tast de vins i per les vinyes de casa seva.