El propietari de Les Corones, Pere Miquel Carreras, va ser a la sonsada popular feta aquest diumenge a l'Estartit en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Sonso

Les Corones s’afegeix a la sonsada popular

Les Corones va ser a la sonsada popular feta aquest diumenge a l'Estartit en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Sonso

Les Corones s’ha afegit aquest diumenge a la sonsada popular en el marc del cap de setmana del sonso. És el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques del Sonso que s’allargaran fins al 15 de juny. Les Corones participa en aquestes jornades juntament amb altres dotze restaurants, que ofereixen menús especials amb el sonso com a protagonista.

Per això a Les Corones hem preparat un menú especial, amb vins del celler Peralada. I també tindrem plats suggerits amb el sonso com a protagonista. Aquesta setmana, a més coincideix amb la Setmana del Parc, en la qual us oferim també un menú pensat per a l’ocasió, per segon any consecutiu.

El sonso és un producte local i propi de la nostra zona. Aquest peix és pescat amb arts tradicionals per Empesca’t, una agrupació de pescadors de l’Escala i l’Estartit que fomenten la pesca sostenible.

Les Corones va ser a la sonsada popular feta aquest diumenge a l'Estartit en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Sonso

Les Corones a la sonsada popular