Vi Pla de Tudela, d'Anna Espelt, i Gall de Sant Pere a la brasa de Les Corones.

Trobada amb Anna Espelt, la creadora del Pla de Tudela

Aquesta setmana hem tingut una visita molt especial, l’enòloga Anna Espelt, creadora i elaboradora de vins molt especials. Com el Pla de Tudela, que aquest any hem incorporat a la nostra carta. Un vi ideal per combinar, per exemple amb un gall de Sant Pere. Aquest vi és un monovarietal elaborat amb raïm 100% picapoll blanc, un vi ecològic i molt singular. Forma part del projecte personal d’Anna Espelt al Cap de Creus.

Les vinyes on s’origina aquest vi estan situades a prop de mar, dins el Parc Natural del Cap de Creus, a Mas Marés. Els granits del sol, la tramuntana i el vent de mar són elements que marquen el caràcter d’aquest vi únic.

El Pla de Tudela és un vi molt gastronòmic, ideal per assaborir-lo i gaudir-lo tal com és. A Les Corones, recomanem que aquest vi excepcional es maridi amb els nostres plats de peix a la brasa, creant una experiència culinària inoblidable. Moltes gràcies a Anna Espelt i a Roser Pruneda, de Calidoscopi, per aquests visita.

 

Pere Miquel Carreras, Anna Espelt i Roser Pruneda al celler del restaurant Les Corones.