Cartell de la Setmana del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Us oferim un menú especial per la Setmana del Parc del Montgrí

Us oferim un menú especial per la Setmana del Parc del Montgrí, el Menú Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. El trobareu a la nostra web i és la nostra manera de participar a la setmana del parc. El dia dels parcs és aquest divendres, 24 de maig, però durant uns quants dies hi ha tot d’activitats preparades a la nostra zona.

El restaurant Les Corones forma part de la Carta Europea de Turisme Sostenible associada al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Per aquest motiu, duem a terme un seguit d’accions que tenen a veure amb la promoció de l’economia local, la difusió del patrimoni natural i la sostenibilitat, que anem aplicant any a any. Entre aquestes accions hi ha la creació del Menú Parc Natural del Montgrí de Les Corones, específic per celebrar la setmana del parc, amb activitats programades fins al dia 28 a la zona d’influència del parc natural.

De moment, us deixem el nostre menú:

MENÚ PARC NATURAL DEL MONTGRÍ DE LES CORONES

ENTRANTS

Musclos
Navalles o cloïsses
Sonsos a l’andalusa

***

PLAT PRINCIPAL

Turbó o rap a la brasa

***

POSTRES

La Tatin de Les Corones
o
Pastís de formatge de Les Corones

Aigua i pa inclosos en el preu.

PREU DEL MENÚ: 65 €

(Preu per persona. IVA inclòs)

 

Per si voleu consultar les activitats que hi ha previstes, ho trobareu a la web del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.