L’equip de Les Corones visita el Celler Mas Llunes

L’equip de Les Corones visita el Celler Mas Llunes, a Garriguella. Al Restaurant Les Corones hem fet una aposta clara pels vins de l’Empordà. Això ho veureu aquest any en la nostra nova carta de vins. I hem aprofitat un dels dies de descans per fer una visita a un dels cellers emblemàtics de la DO Empordà, el Celler Mas Llunes de Garriguella. Volem fer un agraïment a tot l’equip de Mas Llunes, que ens va acollir fantàsticament bé.

Durant la visita vam tenir l’ocasió de visitar diferents paratges i diferents vinyes de Mas Llunes. Hem vist vinya en terreny de pissarra i en una franja de còdols, vinyes centenàries i vinyes més joves. Totes situades en un paisatge que ens ha sorprès per la riquesa de les floracions de l’entorn de ginestes, d’alzines sureres, de joves noguers també.

Vam aprendre a distingir les vinyes de carinyena de les de garnatxa i de les de macabeu, per les fulles i pels ceps. Però sobretot ens vam amarar de moltes altres coses relacionades amb les vinyes i el vi que ens va explicar el propietari del celler, Antoni Roig.

Tot seguit vam tornar al celler per fer una visita de les instal·lacions. Ens van explicar la forma com elaboren el vi. Però també com algunes parts de l’elaboració del seu vi, han aconseguit incorporar-hi productes propis que els permeten una elaboració més personalitzada dels seus vins.

Finalment vam fer un tast d’una àmplia selecció dels seus vins. Gràcies a les explicacions de la Míriam i de l’Antoni Roig, vam poder apreciar millor les característiques dels seus vins. Començant pel Maragda blanc o el rosat, com l’Esventat o descobrir petites o grans joies com el Singulars de garnatxa roja o el Finca Butarós.

Si no heu visitat aquest celler, us recomanem molt vivament la visita, veureu que tenen diferents propostes. Volem acabar amb un agraïment a tot l’equip del Celler Mas Llunes, ens vau fer sentir com a casa, i va ser una jornada d’aquelles que es recorden. Moltes gràcies! Us deixem algunes imatges de la visita.

 

 

 

#GuiaMichelin #yesmichelinguide #Empordà #illesmedes #visitestartit #incostabrava #DOEmpordà #brasa #peixfresc #clova #peixalabrasa #glutenfree #PNMontgrí #turismesostenible #CETSMontgrí #TerritoriParc #somterritoriparc #parcnatural #sostenibilitat #empresescets #cartaeuropeadeturismesostenible #MiExperienciaMICHELIN! #guiamichelinespt #guiamichelin2021