Restaurant Les Corones, especialista en peix a la brasa, ha rebut el reconeixement com a empresa socialment responsable al Baix Empordà.

Les Corones, reconeguda com a empresa socialment responsable

El Restaurant Les Corones, especialitzat en peix a la brasa, ha rebut el Reconeixement com a Empreses Socialment responsables del Baix Empordà. Quant a Responsabilitat Social Corporativa, hem renovat l’adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible associada al Parc Natural del Montgrí. Això implica un seguit d’accions relacionades amb la sostenibilitat com l’estalvi energètic, l’estalvi d’aigua, un consum responsable i la priorització dels productors locals i de proximitat, entre d’altres.

El Restaurant Les Corones ha obtingut el reconeixement com a empresa socialment responsable pel fet d’impulsar accions per la integració i la inserció laboral. Això s’ha concretat en la contractació de persones nouvingudes, menors de 30 anys i estudiants en pràctiques. Aquestes persones s’han integrat als equips de cuina i de sala del restaurant.

Pel que fa a aspectes que generen valor per a l’empresa i la societat, ens hem acostat a la paritat entre homes i dones contractats i hem racionalitzat els horaris de treball. Igualment, hem seguit formant els nostres treballadors en aspectes relacionats amb la nova maquinària incorporada a la cuina i sobre els vins que oferim als clients a sala.

La III Jornada de Reconeixement a les Empreses Socialment responsables del Baix Empordà s’ha celebrat al teatre la Gorga de Palamós. Han estat guardonades, a part de Les Corones, de l’Estartit, empreses de Santa Cristina d’Aro (cinc), Sant Feliu de Guíxols (tres), Rupià (una), Pals (dues), Palamós (tres), Palafrugell (sis), la Bisbal d’Empordà (dues), Forallac (tres), Cruïlles (una), Castell-Platja d’Aro i s’Agaró (tres), Calonge i Sant Antoni de Calonge (quatre) i Begur (tres).