Restaurant Les Corones adherit a la Carta Europea de Turisme Sostenible en Espais Naturals Protegits

Refermem el compromís amb el turisme sostenible al Parc Natural

Refermem el compromís amb el turisme sostenible al Parc Natural. Aquest divendres vam rebre de mans del president del Parc Natural del Montgrí, Marc Casadellà, la certificació a la CETS. Es tracta de la Carta Europea de Turisme Sostenible en Espais Naturals Protegits, en el marc del conveni amb el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Les Corones es compromet a un pla específic d’accions a dur a terme entre aquest 2024 i fins a la finalització de la vigència d’aquest acord, el 2026. Aquestes accions van en tres línies estratègiques coordinades. d’una banda, per millorar el comportament ambiental en termes d’estalvi de recursos i reducció de residus. Una segona línia, per millorar l’oferta i la connexió amb l’espai natural protegit. Finalment, per donar suport al desenvolupament local i la conservació del patrimoni.

Qualitat, Michelin i DO Empordà

Aquesta certificació s’emmarca també amb el compromís amb la qualitat que Restaurant Les Corones ha adquirit d’ençà que va fer la seva remodelació. Això s’ha traduït en aconseguir tenir una presència continuada com a restaurant recomanat a la prestigiosa Guia Michelin. La proposta gastronòmica del Restaurant Les Corones, basada en el peix a la brasa és al centre d’aquesta recomanació. A més, s’ha impulsat una major presència dels vins més propers, com els de vins de la DO Empordà. I, especialment, dels que es produeixen a l’àmbit del Parc Natural, com els que s’elaboren a Pals i a Torrent.

Socialment responsables

I també amb el fet d’haver aconseguit ser declarada empresa socialment responsable el novembre passat. En aquest cas, pel fet d’impulsar accions per la integració i la inserció laboral i un seguit d’accions relacionades amb la sostenibilitat com l’estalvi energètic, l’estalvi d’aigua, un consum responsable i la priorització dels productors locals i de proximitat, entre d’altres.

La certificació ha estat auditada i validada per Europarc, que és el garant del sistema d’adhesió de les empreses turístiques a la CETS. Refermem el compromís amb el turisme sostenible al Parc Natural i seguirem impulsant mesures per millorar-lo.

Restaurant Les Corones adherit a la Carta Europea de Turisme Sostenible en Espais Naturals Protegits

Restaurant Les Corones adherit a la Carta Europea de Turisme Sostenible en Espais Naturals Protegits