Visita al celler Hugas de Batlle i dinar a les vinyes del celler de Colera.

Les Corones visita Hugas de Batlle i incorpora noves anyades

Les Corones visita Hugas de Batlle i incorpora noves anyades, que ens han encantat, per aquesta temporada. Vam visitar les vinyes i vam tastar noves anyades del 30.70, Camí d’en Poca Sang i vins d’altres anyades de Coma Fredosa, Vall de Molinars o del Falguera, a part del Vent Perdut, la garnatxa que elabora aquest celler de Colera. Gràcies a l’Edu i a la gent de Calidoscopi i a tots amb els que hem compartit aquesta fantàstica jornada.

A la nostra carta de vins hi tindrem les noves anyades del 30.70, que és espectacular, fet amb garnatxa blanca i moscatell d’Alexandria és un grandíssim vi i n’ha sortit una molt bona anyada. Veureu que l’etiqueta és una mica diferent de la de l’any passat, ja ho veureu. També tenim el Camí d’en Poca Sang, elaborat amb garnatxa negra, és una meravella que combina la part afruitada amb la potència d’un rosat empordanès. Igualment, trobareu l’escumós el Xalet d’en Molar. Són uns grans vins que combinen perfectament el peix a la brasa que fem a Les Corones.

Us deixem una imatge de les vinyes de Hugas de Batlle.

Vista de les vinyes de Hugas de Batlle, a Colera.