Carla Carreras i Pere Miquel Carreras penjant la placa que indica que Les Corones és un establiment recomanat a la Guia Michelin 2018.

Les Corones recomanat a la Guia Michelin 2018

Ens fa molta il·lusió d’anunciar-vos que Les Corones és establiment recomanat a la Guia Michelin 2018. A alguns de vosaltres ja us ho hem pogut dir personalment i us volem agrair les mostres de suport que hem rebut. És merescut fer un agraïment especial al nostre personal de cuina i de sala. Amb la seva professionalitat i afany de millora ens ajuda cada dia a donar un bon servei.

També un agraïment per als nostres proveïdors, que ens ajuden a portar un bon producte als nostres clients. I no ens volem descuidar dels col·legues de professió, pels seus consells i ajuda i pel seu suport. Igualment als nostres amics de l’Estartit i de fora, que també ens donen el seu suport.

Però sobretot, sobretot, moltes gràcies a tots els nostres clients per fer-nos confiança. Sense vosaltres tot això no tindria sentit. Ens agrada obrir cada dia i oferir-vos el millor servei i uns bons àpats.

Especialitzats en peix a la brasa

Les Corones està especialitzat en peix fresc a la brasa fet a l’estil del País Basc amb un toc personal. També fem carns a la brasa i disposem d’una selecció de vins adequada per als productes que servim. Aquest any introduirm alguna novetat a la nostra carta que desvetllarem ben aviat.

Recomanat a la Guia Michelin 2018

Des de Les Corones, ens ho agafem com un reconeixement a una manera de fer les coses. I com un estímul per anar millorant cada dia. Som, en aquesta edició, l’únic establiment del nostre municipi que està recomanat a la Guia Michelin. Però no som els únics que ens ho mereixem. Hi ha una bona colla d’establiments que estan fent una bona feina a l’Estartit i en el nostre entorn més immediat.

Obrim una nova temporada amb bones notícies i amb l’esperança que siguin uns bons mesos per l’Estartit i tota la nostra zona del Baix Ter. Tenim algunes novetats més però no les desvetllarem totes de cop. Ja us n’anirem informant. De moment, dir-vos que la nostra intenció és obrir cada dia durant aquesta temporada per donar-vos un millor servei.