A Les Corones hem rebut la visita del fill d'en Pedro, el propietari del restaurant Astillero, de Getaria.

Visita de l’Astillero, especialitzat en turbot a la brasa

A Les Corones hem rebut la visita del fill d'en Pedro, el propietari del restaurant Astillero, de Getaria.Aquesta setmana hem rebut la visita d’en Jon, el fill d’en Pedro, el propietari del restaurant Astillero de Getaria.  I a sobre ens va portar un parell d’ampolles de txacolí de regal! El restaurant Astillero està especialitzat en peix a la brasa i marisc. Mai podrem agrair prou a en Pedro que fes l’esforç d’ensenyar-nos la tècnica de coure el peix a la brasa a l’estil de l’Astillero de Getaria.

Especialitzat en turbot a la brasa

Pel que no ho sapigueu, l’Astillero figura a la Guía Michelin com un establiment amb cuina de quallitat. Els inspectors de la guía diuen d’aquest establiment: ‘Asador basc tradicional emplaçat en el 2n pis d’una antiga casa tipus nau, molt senzilla, familiar i amb vistes a la badia de Getaria. Ofereix uns excel·lents peixos i mariscs. ‘Tasteu el seu Turbot salvatge a la graella! Productes de qualitat i la mà del xef: senzillament un bon àpat! I fins aquí la cita dels inspectors.

Nosaltres volem afegir que és un asador familiar, des del que es pot gaudir de bones vistes de la badia de Getaria. En volem destacar els excel·lents peixos i mariscs frescos. I, és veritat, amb una menció especial per al turbot a la graella. Si hi aneu i en teniu ocasió, tasteu també les seves postres casolanes.

Estem molt contents que ens hagi vingut a veure el fill d’en Pedro, per nosaltres són un referent. Acabem com hem començat, agraïnt l’esforç i la confiança d’en Pedro per ensenyar-nos tot el que ens va ensenyar. Sense ell no hauríem arribat a on som avui. Gràcies amic, sempre sereu benvinguts a Les Corones!