Pere Miquel Carreras, propietari del Restaurant Les Corones, especialitzat en peix a la brasa, particpa en les sessions l'Estartit després del Cvid19

Les Corones es prepara per entomar una temporada marcada per la Covid19

Les Corones afronta la nova temporada 2020 plena de reptes i amb novetats que comunicarem properament.Les Corones es prepara per entomar una temporada marcada per la Covid19, apostant per la qualitat i la sostenibilitat. En el nostre establiment hem apostat per buscar un segment especialitzat, el peix a la brasa. Hem participat en la iniciativa l’Estartit després de la Covid19, ens ha semblat una proposta interessant. Estem molt agraïts que se’ns hi hagi convidat a expressar la nostra opinió com a part del sector de la restauració.

Com a restaurant hem fet un seguit d’apostes que creiem que amb la nova situació encara hem de ferorçar més. Hem apostat per la qualitat (de la matèria primera, del servei i de l’espai que oferim als clients). I estem apostant també per la sostenibilitat i la cura del nostre entorn.

Per això estem en procés d’obtenir la certificació com a empresa de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Ho fam conjuntament amb el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. I estem participant en la creació d’una associació d’empreses CETS associades al parc. Considerem que compartim uns objectius i uns valors i ens hem d’ajudar mútuament.

 

Entomar una temporada marcada per la Covid19

La primesra de les dues sessions sobre l'Estartit després de la Covid19, en la que el propietari del Restaurant Les Corones, Pere Miquel Carreras va participar.Ja ho hem començat a fer , estem organitzant-nos i planificant. Ens preparem per a implantar els protocols sanitaris que es publicaran properament per donar seguretat sanitària al nostres treballadors, als nostres clients i als nostres proveïdors. Implicarem tots els nostres treballadors en aquests nous protocols sanitaris per implicar-los en el compliment dels mateixos. Reforçarem tots aquells aspectes que puguin donar seguretat als nostres clients:

  • Una bona recepció al nostre establiment
  • Espais amplis i còmodes com tenim habitualment
  • Espai net i adequat segons els nous protocols