Les Corones afronta la temporada 2020 amb novetats i nous reptes

Les Corones prepara la temporada 2020 plena de reptes

Les Corones prepara la temporada 2020 plena de reptes a causa de la situació sanitària que vivim. Aviat us podrem donar novetats sobre Restaurant Les Corones, com per exemple la data d’obertura. Però tenim també altres bones notícies que ja us anirem explicant en les properes setmanes.

De moment, us anunciem la participació de Pere Miquel Carreras a les sessions l’Estartit després de la Covid19. Es fan aquest dijous, 7 de maig, a les 5 de la tarda i el divendres, 8 de maig, a les 11 del matí. En principi la intervenció és prevista per la sessió de divendres.

Parlem de com es prepara la temporada

Les Corones prepara la temporada 2020 plena de reptes, aviat anunciarem la data d'oberturaEn aquestes sessions és previst que hi intervinguin: Miquel Basieras del sector dels hotels; Meritxell Solsona del sector de la Comunicació; Ramon Siliceo, del sector del submarinisme; Rafel Saballs, del sector de l’oci nocturn; Gerard Pascual, del sector dels creurs; Jordi Ponjoan del Club Nàutic; Josep Maria Pla, del sector dels càmpings; Esther Torrent, del sector dels apartaments; Tati Sarquella, del sector del comerç i Juanjo Sànchez del sector de les activitats a la platja.

Les sessions tenen previst abordar les perspectives d’aquesta temporada. També es tractaran les mesures concretes que cada establiment preveu dur a terme. I, finalment, es faran propostes sobre com poden ajudar l’Ajuntament i l’EMD per encarar els reptes d’aquesta temporada.