Celebrem el Sant Jordi a Les Corones

Celebrem Sant Jordi a Les Corones amb l'obsequi d'una copa de sangria de cava elaborat per nosaltres amb base de cava Stars de Perelada.Celebrem el Sant Jordi a Les Corones, una ocasió especial per celebrar el dia dels enamorats amb un bon àpat. Les Corones us oferirà aquest dilluns, 23 d’abril, una copa de la nostra sangria de cava que elaborem nosaltres. La base és el cava Stars Brut Nature Reserva 2014 de Perelada. Aquesta anyada és un cupatge de Xarel•lo (38%), Parellada (26%), Macabeu (21%), Chardonnay (7,5%) i Pinot Noir (7,5%). I nosaltres hi posem els altres ingredients i el nostre toc personal. El nostre petit regal de benvinguda el trobareu tant al servei del migdia com a la nit.

Essent com és una celebració especial, us recomanem qualsevol dels nostres peixos a la brasa. Turbot, gall de Sant Pere, llobarro, rap, bacallà lluç o tonyina, segons el vostre gust. Ho podeu combinar amb els nostres primers de clova, els nostres carpaccios o alguna altra de les nostres propostes.

Durant el cap de setmana hi ha diverses activitats previstes per celebrar el Sant Jordi. Podeu optar per gaudir de la natura gràcies a les opcions que us ofereix el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Podeu gaudir d’una bona immersió o de les activitats nàutiques que hi ha a la nostra costa o al voltant de les Illes Medes. Aiguamolls, el mar, la muntanya, els llibres i les roses, bons arguments per celebrar el Sant Jordi a l’Estartit.

Cap de setmana de sant jordi amb moltes activitats a l’Estartit

Les activitats de Sant Jordi comencen aquest divendres a l’Estartit, amb el Taller Fem un drac i una rosa! que es farà a la Biblioteca Municipal de l’Estartit. El dissabte hi ha prevista la Visita Corsaris i Pirates de la Mediterrània que organitza l’Oficina de Turisme, entre les 10 i les 12 del matí.

Diumenge hi ha programat un Taller de dansa creativa, pirates i gegants del Montgrí a la Plaça de l’Església, de 10 a 12 del matí. A les 12 hi ha previst un concert-vermut de Víctor Branch a la mateixa plaça.

Finalment, dilluns, hi haurà la Fira de llibres, roses i entitats a la plaça de l’Església de l’Estartit. Hi ha previstes diverses activitats durant tot el dia.