Les Corones es prepara per entomar una temporada marcada per la Covid19
Les Corones es prepara per entomar una temporada marcada per la Covid19, apostant per la qualitat i la sostenibilitat. En el nostre establiment hem apostat per buscar un segment especialitzat, el peix a la brasa. Hem participat en la iniciativa l’Estartit després de la Covid19, ens ha semblat una proposta interessant. Estem molt agraïts que se’ns hi hagi convidat a expressar la nostra opinió com a part del sector de la restauració.
Com a restaurant hem fet un seguit d’apostes que creiem que amb la nova situació encara hem de ferorçar més. Hem apostat per la qualitat (de la matèria primera, del servei i de l’espai que oferim als clients). I estem apostant també per la sostenibilitat i la cura del nostre entorn.
Per això estem en procés d’obtenir la certificació com a empresa de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Ho fam conjuntament amb el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. I estem participant en la creació d’una associació d’empreses CETS associades al parc. Considerem que compartim uns objectius i uns valors i ens hem d’ajudar mútuament.
Entomar una temporada marcada per la Covid19
Ja ho hem començat a fer , estem organitzant-nos i planificant. Ens preparem per a implantar els protocols sanitaris que es publicaran properament per donar seguretat sanitària al nostres treballadors, als nostres clients i als nostres proveïdors. Implicarem tots els nostres treballadors en aquests nous protocols sanitaris per implicar-los en el compliment dels mateixos. Reforçarem tots aquells aspectes que puguin donar seguretat als nostres clients:
- Una bona recepció al nostre establiment
- Espais amplis i còmodes com tenim habitualment
- Espai net i adequat segons els nous protocols