Restaurant Les Corones és l'únic establiment de Torroella de Montgrí i l'Estartit recomanat a la Guia Michelin.

Les Corones recomanat a la Guia Michelin per segon any consecutiu

Les Corones recomanat a la Guia Michelin per segon any consecutiu.

És l’únic establiment que és recomanat a la Guia Michelin al municipi de Torroella de Montgrí i l’Estartit per segon any consecutiu. Per tot l’equip de Les Corones estar recomanat perRestaurant Les Corones és l'únic establiment de Torroella de Montgrí i l'Estartit recomanat a la Guia Michelin. segon any a la Guia Michelin és un reconeixement a la feina feta els darrers anys. I ho és perquè figurar en aquesta guia només s’aconsegueix si la feina que es fa arriba més enllà del teu establiment. Molta gent ens pregunta com es fa per sortir com a recomanat en aquesta reconeguda guia de viatges. Doncs nosaltres només podem explicar la nostra experiència.

El que hem fet ha estar decidir una línia molt clara del tipus de restaurant que volem ser. Hem creat un equip enfocat a treballar molt bé el nostre producte. I hem tingut la sort que en algun punt del recorregut, ens va visitar uns inspector de la guia.

Del resultat de la seva visita i de la conversa amb nosaltres, els inspectors fan el seu missatge sobre Les Corones.

Pere Miquel Carreras, propietari de Les Corones, atenent uns convidats.Del Restaurant Les Corones en diuen ‘cuina de qualitat, productes de qualitat i la mà del xef: senzillament un bon àpat! Bon standing. Aquest restaurant, d’estil contemporani, presumeix d’estrets vincles amb Getaria i de confiar al producte tot el protagonisme. Carta especialitzada en peixos a la brasa.

I, a part de la informació pràctica, és tot.

Segurament sabeu que és una de les guies de viatges més conegudes. Mediàticament és molt coneguda pel lliurament anual dels seus guardons als millors restaurants. Si un restaurant rep una estrella indica que és un restaurant molt bo en la seva categoria.  Si rep dues estrelles es considera que és de qualitat de primera classe en el seu tipus de cuina. Tres estrelles indica que la cuina és excepcional que justifica de per sola si el viatge.

Els nspectors de Michelin, són persones anònimes que viatgen per tot el país visitant restaurants. Valoren la selecció dels productes, la creativitat, el domini de la cocció, els sabors així com la relació qualitat-preu.