Llobarro fet a la brasa al Restaurant Les Corones de l'Estartit.

Peix a la brasa, Fringe Festival i nit de compres i descomptes

Peix a la brasa, Fringe Festival i nit de compres i descomptes aquest 20 de juliol a l’Estartit. És una bona combinació i us agrada menjar bé, la bona música i aprofitar per fer alguna compra noctura. Restaurant Les Corones us proposa aprofitar l’estada a l’Estartit amb un bon àpat, música i botiguejar una mica.

Peix a la brasa per sopar

Gall de Sant Pere i Turbot fent-se a la brasa a l'estil de Les Corones.Restaurant Les Corones us aconsella que reserveu taula al (+34) 972 75 00 99 si voleu sopar peix a la brasa aquest vespre. Si voleu anar sense presses, també us recomanem sopar aviat. Ja sabeu que tenim opcions de clova (musclos, cloïsses, navalles), carpaccios o amanides de primer. De segon us recomanem un peix a la brasa segons el vostre gust. Turbot, Gall de Sant Pere, Llobarro, Salmó… No deixeu de tastar les nostres postres, us en llepareu els dits. Quant al vi, parleu amb en Pere Miquel, que us aconsellarà bé.
Aquest dissabte podeu completar la vetllada amb la nit de compres i descomptes, que es fa a partir de les 10 de la nit. Hi podeu anar tot passejant pel passeig, hi arribareu amb menys de 15 minuts i no tindreu problemes d’aparcament.

Fringe Festival a l’Estartit amb Joventuts Musicals

Si us agrada el jazz, a més, aquest cap de setmana hi ha en marxa el Fringe Festival. Organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, ofereix concerts gratuïts al passeig del Molinet. En aquest ca us recomanem el Max Holm Quartet, que actua a les 11 de la nit.

Hi actuen Max Holm, al piano i teclats; Joan Benavent, al saxo; Miquel Àlvarez, al contrabaix i Pancho Montáñez, a la bateria. El líder del grup ha actuat amb jazzmen de renom com Wynton Marsalis, Robin Eubanks o Stefon Harris, entre d’altres. El seu jazz beu de les influències de Keith Jarrett, Brad Mehldau, Herbie Hancock i Bill Evans.

 

Per informació i reserves, al (+34) 972 75 00 99