Les Corones surt al Tot Girona
Les Corones surt al Tot Girona
Les Corones apareix al darrer número de la revista Tot Girona, és el primer reportatge de la secció de Gastronomia. En el reportatge s’explica que Les Corones està especialitzat en el peix fresc a la brasa fet a l’estil del País Basc amb un toc personal. Primer us porten la peça sencera i tot seguit es cou a la brasa, en una brasa feta a Getaria, que és on en Pere Miquel va aprendre la tècnica de cocció.
Igualment destaca altres aspectes de la carta, com una bona peça de carn a la brasa, filets de vedella de Girona, txuletó (per encàrrec) i carns de l’Empordà.
Vins de la terra
També esmenta la carta de vins, amb una selecció de la DO Empordà però també d’altres zones amb DO com Montsant, Priorat, Penedès, Navarra, Rioja i Ribera del Duero, entre d’altres. Disposa d’una terrassa a l’exterior i té una gran selecció de licors premium i una àmplia varietat de ginebres per combinar.
Deixa una resposta
Vols unir-te a la conversa?No dubtis a contribuir!