Tot l’equip del Restaurant Les Corones estem molt contents pel fet d’encetar el mes de juliol com el restaurant més ben valorat de l’Estartit, segons la guia de viatges on-line TripAdvisor. Hem arribat a les 200 valoracions fetes pels nostres clients i ser dels més ben valorats ens fa molt feliços i sabem que si som aquí és gràcies a tots els nostres clients i al nostre equip, que ens han ajudat a assolir aquesta fita. Gràcies a tots!!!

Aquestes són algunes de les coses que deien els nostres clients aquest mes de juny:

 

Ingredients frescos, just el tipus d’aliment natural que necessites durant les vacances amb els àpats cuinats a la perfecció.

En resum, un restaurant molt agradable, modern, amb un bon servei, competent, i mariscs i peixos per a enamorar-se’n. Hem menjat aquí el millor rap!!!

Cuina a la graella a la perfecció,  la frescor dels productes, l’establiment i l’hospitalitat valen la pena. Una bona opció per a la nostra nit.

A Les Corones pots arribar a plorar de plaer. Tot el que cuinen és excel·lent i de màxima qualitat.
Els entrants com els musclos, navalles o cloïsses són exquisits, però quan entres en els peixos es produeix una comunió de plaer gastronòmic que podria competir amb els grans mestres bascos que elaboren aquests peixos a la brasa. El servei familiar fa que la visita sigui un èxit per recordar i pensar en tornar de nou. Deixeu-vos aconsellar amb total confiança.

Després de ser rebuts pel seu propietari, amb un tracte exquisit, ens va delectar amb uns musclos a la planxa i calamars a la romana difícils de superar, passant seguidament a peix a la brasa … un plaer per al paladar difícil d’oblidar, que pots acompanyar amb qualsevol dels vins que es troben en el seu celler. Un tracte magnífic i uns plats d’alta qualitat. Sense cap mena de dubte, tornarem!

Mariscs i peixos frescos cuinats a la graella incomparables! Un equip d’una amabilitat poc freqüent. Venim a l’Estartit ja fa uns quants anys i podem dir que aquest restaurant s’ha convertit en el millor del poble. Un veritable plaer!