La Clova 2017, els tastets de mar que proposa Les Corones
La Clova 2017, els tastets de mar que proposa Les Corones es basen en el peix a la brasa. Participem en la XXII edició d’aquestes jornades gastronòmiques per promoure una gastronomia de qualitat a l’Estartit. Són unes de les jornades gastronòmiques més veteranes i consolidades de la Costa Brava. Hi participen 11 establiments: Alba, Can Dalfó, Club Nàutic Estartit, Gastrobar Can Sánchez, La Palmera, La Sal, Les Corones, Les Salines, Medes II i Nereida Picasso.
La proposta de Les Corones per a La Clova 2017
Entrants de clova
Carpaccio de salmó amb vinagreta de mel i mostassa
Musclos a la planxa
Navalles amb oli d’all i julivert
Cloïsses saltejades
Filet de bacallà a la brasa amb ‘ajada gallega’
Plat principal
Peix a la brasa a escollir entre lluç de la costa, rèmol, llobarro o rap.
Postres
Maduixes negades amb xocolata
Aigua i vi del celler Castell de Perelada DO Empordà.
Les jornades les organitza l’Estació Nàutica l’Estartit-Illes Medes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit. La primera edició es va celebrar el 1997.