Pere Miquel Carreras i el seu equip van participar també al concurs de musclos que s'inclou a les jornades gastronòmiques La Clova 2017 Tastets de Mar.

La Clova 2017, els tastets de mar que proposa Les Corones

Pere Miquel Carreras i el seu equip van participar també al concurs de musclos que s'inclou a les jornades gastronòmiques La Clova 2017 Tastets de Mar.La Clova 2017, els tastets de mar que proposa Les Corones es basen en el peix a la brasa. Participem en la XXII edició d’aquestes jornades gastronòmiques per promoure una gastronomia de qualitat a l’Estartit. Són unes de les jornades gastronòmiques més veteranes i consolidades de la Costa Brava. Hi participen 11 establiments: Alba, Can Dalfó, Club Nàutic Estartit, Gastrobar Can Sánchez, La Palmera, La Sal, Les Corones, Les Salines, Medes II i Nereida Picasso.

La proposta de Les Corones per a La Clova 2017

Entrants de clova
Carpaccio de salmó amb vinagreta de mel i mostassa
Musclos a la planxa
Navalles amb oli d’all i julivert
Cloïsses saltejades
Filet de bacallà a la brasa amb ‘ajada gallega’

Plat principal
Peix a la brasa a escollir entre lluç de la costa, rèmol, llobarro o rap.

Postres
Maduixes negades amb xocolata
Aigua i vi del celler Castell de Perelada DO Empordà.

 

Cartell de les jornades gastronòmiques La Clova 2017 tatets de mar, en les que Les Corones participem, amb la nostra especialitat de peix a la brasa i clova a la planxa.La Clova 2017 és una proposta gastronòmica que posa en valor la restauració local i els productes del nostre litoral. Es fa amb uns preus molt ajustats per fer-ho de la forma més popular possible. No es tracta d’alta cuina exclusiva, més aviat és posar la màxima qualitat gastronòmica a l’abast de tothom.

Les jornades les organitza l’Estació Nàutica l’Estartit-Illes Medes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit. La primera edició es va celebrar el 1997.