Sonsos a l'andalusa, preparats per formar part del Menú de Les Corones preparat especialment per les Jornades Gastronómiques del Sonso que se celebre na l'Estartit del 15 de maig al 15 de juny.

Tasta el menú del sonso a Les Corones

Tasta el menú del sonso a Les Corones. Preparem un menú especial per les jornades gastronòmiques del sonso, que se celebraran des del 15 de maig al 15 de juny a l’Estartit. Aquest menú està pensat amb uns primers plats per compartir. Els sonsos en seran els protagonistes. Així, hi haurà uns entrants per compartir amb musclos, i sonsos a l’andalusa, i es podrà triar un tercer plat entre navalles, cloïsses o tires de calamar a l’andalusa, el que popularment es coneix com a ‘rabas’ a l’andalusa.

Ja sabeu que la nostra especialitat és el peix a la brasa, i per això us proposem una tria molt especial per al plat principal. Podeu triar entre compartir un turbó, gaudir d’un corball o un rap. Us els farem a la brasa de Les Corones, una cocció que els dona un sabor i una textura únics.

Per acabar aquest àpat us proposem dues de les nostres postres casolanes, que ens fem nosaltres a l’obrador de Les Corones. D’una banda, us proposem una porció de la nostra Tatin, feta amb poma de Girona. O bé podeu triar una ració del nostre pastís de formatge.

El menú inclou aigua i pa. Entenem que hi haurà qui no necessita o no li convé beure vi, per tant, l’hem posat a part. Si us agrada gaudir d’un bon vi, tenim una àmplia selecció de vins, sobretot de la nostra DO, l’Empordà. Si teniu dubtes, no us faci res de demanar consell a en Pere Miquel, que us donarà diferents opcions que puguin satisfer les vostres preferències.

Reserva taula o regala el menú del sonso

Us aconsellem molt vivament que feu la vostra reserva per assegurar-vos una taula que us convingui. Podeu reservar aquí

També teniu l’opció de regalar aquest menú, ho podeu fer des d’aquí.