En Pedro, del Astillero, de Getaria, visita Les Corones
Hem rebut la visita d’en Pedro, del Asador Astillero, de Getaria. Heu de saber que aquest restaurant basc és el lloc on en Pere es va formar i va aprendre a cuinar el peix a la brasa tal com us l’ofereix ara. De l’Astillero us podem dir que és un dels establiments més ben valorats de Getaria, amb els peixos i les carns a la graella, que són la seva especialitat.
El restaurant està situat en el 2n pis d’una antiga casa tipus nau, molt senzilla, familiar i amb vistes a la badia de Getaria. Els productes són sempre frescos i de primera qualitat. Entre ells, destaquen el turbó salvatge a la graella, les cocotxes i una gran varietat d’excel·lents peixos i marisc. I no ho diem només nosaltres, ho diu i ho recomana la Guia Michelin.
Per nosaltres ha estat una gran alegria rebre la seva visita a Les Corones, ja que hi mantenim una molt bona amistat, a part que per nosaltres és un respectat mestre de la professió. Gràcies per la visita Pedro, torna quan vulguis!