Gall de Sant Pere a la brasa és una de les especialitats de Les Corones.

Gall de Sant Pere a la brasa és una especialitat de Les Corones

Gall de Sant Pere a la brasa és una de les especialitats de Les Corones.El  Gall de Sant Pere a la brasa és una de les especialitats de Les Corones. Sempre l’acabem amb el nostre toc personal. Presentem el peix sencer al client abans de la cocció. Solem aconsellar sobre la mida i el pes del peix en funció del nombre de comensals. Després el peix passa a la cuina, on ja està preparada la brasa. El coem en una brasa que vam portar expressament de Getaria, al País Basc.

Coure un peix no vol dreceres. Li cal el seu temps i cal coure’l amb cura per arribar a un punt ideal i cada peix té les seves particularitats. A Les Corones estem especialitzats en peix a la brasa ja sigui el Gall de Sant Pere, el llobarro, el rap, el turbó, el bacallà o el salmó. I els tractem amb la cura que els cal per a obtenir un resultat òptim en cada cas.

Peix a la brasa i fruits de mar

Cartell de les jornades gastronòmiques La Clova 2017 tatets de mar, en les que Les Corones participem, amb la nostra especialitat de peix a la brasa i clova a la planxa.Si bé el peix a la brasa és la nostra especialitat, també basem bona part de la nostra oferta en plats de fruits de mar. Carpacció de gambes del Port de la Selva, cloïsses saltejades, navalles amb all i julivert, o musclos a la planxa. També hem incorporat aquest any les sepiones amb all i julivert al costat de clàssics de la nostra carta com el carpaccio de salmó o les anxoves de l’Escala.