Les Corones arriba als 500 comentaris de TripAdvisor com un dels més ben valorats de l'Estartit

Les Corones arriba als 500 comentaris com un dels més ben valorats de l’Estartit

Les Corones arriba als 500 comentaris de TripAdvisor com un dels més ben valorats de l'EstartitLes Corones, especialitzat en peix a la brasa, ha arribat aquesta setmana als 500 comentaris a TripAdvisor. I som un dels restaurant més ben valorats de l’Estartit. Per nosaltres és important l’opinió dels nostres clients. Ens ajuda constantment a millorar, ens ajuda a corregir allò que podem fer millor. Però sobretot, ens ajuda a estar en contacte amb vosaltres, els clients, d’una altra manera. I valorem molt el contacte amb els clients de Les Corones, les seves opinions.

 

Les Corones, un dels restaurants més ben valorats de l’Estartit

Segons aquests comentaris, som un dels restaurants més ben valorats de l’Estartit. També tenim bons comentaris a Facebook, a Google i també en rebem personalment, de tots vosaltres. De bons i de no tan bons. A TripAdvisor ens valoreu molt bé i una de les proves és que molts de vosaltres hi pengeu fotos de Les Corones. Us hem de dir que més del 90% de les fotos que hi ha són fetes vostres. Moltes gràcies per les vostres aportacions. Ens ajuden a donar a conèixer la nostra feina.

Especialistes en peix a la brasa i clova

En Pere Miquel, propietari de Les Corones, coent un peix a la brasa, la nostra especialitat.A nosaltres ens toca rebre aquesta resposta vostra, analitzar-la i treure’n l’essència per anar millorant dia a dia. I avui doncs estem molt contents i us volem donar les gràcies per haver-nos ajudat a arribar fins aquí. La nostra especialització, el peix a la brasa, i els fruits de mar, la clova, ens han ajudat a diferenciar-nos. Presentem una oferta molt personal, de qualitat. que volem complementar amb una carta de vins adequada al producte que oferim i un bon servei.

I què vol dir ser un dels restaurants més ben valorats de l’Estartit? Mireu, per nosaltres és sentir que els nostres clients valoren allò que fem i que, per això, repeteixen. Això és el més important. I llavors, el veure que les opinions que s’expressen en les diferents plataformes són força coincidents. Més o menys a totes ens situen entre els primers llocs. Hem estat primers, tercers, segons, quarts…estem en una posició que genera unes expectatives, i nosaltres intentem satisfer les expectatives que tenen els nostres clients.

Si hem arribat a ser un dels restaurants més ben valorats de l’Estartit és gràcies a tots vosaltres. És gràcies als nostres proveïdors, que ens han ajudat a arribar-hi. I també és gràcies a l’equip humà de Les Corones, clau per arribar fins aquí. I sobretot, és gràcies als nostres clients, a vosaltres, que sou els que doneu sentit a tot plegat.